Google

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. ζητούν οι τρίτεκνοι

Την στήριξη τον προέδρου τον Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ), Γ. Καρατζαφέρη, ζητά ο Σύλλογος Τριτέκνων του νομού μας, μέσω υπομνήματος που παρέδωσε στον βουλευτή του κόμματος, Αστ. Ροντούλη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα, στο εν λόγω υπόμνημα εκφράζεται η ευαρέσκεια των 3.500 οικογενειών με τρία παιδιά της περιοχής μας για την υποστήριξη που παρέχει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφορικά με την πλήρη εξομοίωση τους με τους πολύτεκνους, εντός και εκτός του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ζητώντας παράλληλα να συνεχίσει τον αγώνα του.
Επίσης, όπως υπογραμμίζεται στο ίδιο έγγραφο, «ο ψηφισθείς ν.3454/06, όσον αφορά τις οικογένειες με τρία τέκνα, σοβαρότητα προβλήματα δημιούργησε παρά επέλυσε. Οι όποιες παροχές αίρονται ουσιαστικά από τα διάφορα ανεδαφικά ηλικιακά όρια ή ποσοστά ή προϋποθέσεις που έχουν τεθεί στις διατάξεις του νόμου ή καθίστανται ανίσχυρες στα διοικητικά δικαστήρια καθότι δικαιώνονται προσφυγές εναντίον γονέων ή τέκνων τριτέκνων. Τελευταία λαμβάνονται σκληρά μέτρα εις βάρος της τρίτεκνης μητέρας με πρόσχημα τον εξορθολογισμό του ασφαλιστικού συστήματος».Εκτός από το υπόμνημα, ο κ. Ροντούλης ενημερώθηκε για τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα στις 26 Ιουνίου στην Κατερίνη, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτεκνων, Γ. Λιούλιοςτου έδωσε και τον συγκριτικό πίνακα παροχών και δικαιωμάτων πολυτέκνων και τριτέκνων καθώς και αντίγραφο της ερώτησης που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, την οποία ζήτησε να στηρίξουν και οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.Τέλος, ο πρόεδρος των Τρικαλινών τριτέκνων ευχαρίστησε τον κ. Ροντούλη για την επίσκεψη του, σημειώνοντας πως είναι ο πρώτος βουλευτής που επισκέπτεται τα γραφεία του Συλλόγου, αλλά και για το ενδιαφέρον του αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.
ΠΗΓΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AKOYTE